(Bijna) klaar met je studie en op zoek naar creatieve werkervaring? Check onze leuke traineeships/projectstages! Wij zoeken per direct een projectmedewerker kinderbestuur, vanaf november een projectmedewerker Kunstlab en vanaf begin 2022 onze (derde) junior-directeur. Let op: Het betreft functies met een vrijwilligersvergoeding. Meer informatie vind je hieronder. 

Beeld: het MOW tetrischallenge

Algemeen

Het MOW biedt een vriendelijke en creatieve werkomgeving en vraagt een zelfstandige, flexibele en actieve houding. Deelname is minimaal drie maanden, maar kunnen we in overleg verlengen. Je ontvangt een onkosten/reisvergoeding. Stuur een e-mail bij interesse of vragen.

Overzicht traineeships/projectstages

Beeld: Michael Burrows 

Projectmedewerker kinderbestuur

Samen met onze medewerker educatie begeleid jij het nieuwe kinderbestuur van het MOW. Je maakt plannen met en voor jonge bezoekers, zet bliksemtrainingen op rond alle aspecten van het museum, werkt mee aan excursies en nog veel meer.

Voor wie: Je hebt een opleiding in de sociaal-culturele of educatieve hoek

Wanneer: Je kunt direct inspringen. Je bent ongeveer een dag per week kwijt. Uitbreiding kan in overleg.

________

Projectmedewerker Kunstlab

Je werkt mee aan de uitwerking en fondsenwerving voor het project Kunstlab, een experimentele manier van cultuurparticipatie waarbij het MOW samen met partners jeugd en jongeren opzoekt.

Voor wie: Je hebt een opleiding in de sociaal-culturele, educatieve of bedrijfsmatige hoek.

Wanneer: Dit najaar

________

Junior-directeur

Je werkt samen met de directeur van het MOW aan een lange programmalijn met bijbehorend fondsenplan, het opzetten van een MOW business-club en zo meer. Twee junior-directeuren gingen je voor.

Voor wie: Je hebt een opleiding in de culturele, communicatieve of bedrijfsmatige hoek.

Wanneer: Vanaf begin 2022

Beeld: Andrea Piacquadio